Skip to main content

Lämpöpumppu on järkevä valinta – Uusiutuvaa energiaa joka päivä

Lämmitys on kiinteistöjen suurimpia kulueriä. Lämmitysratkaisun valintaan kannattaa käyttää aikaa, sillä lämmitysjärjestelmissä on valinnan varaa. Energiatehokkuus ja käytön helppous ovat nykypäivän vaatimuksia lämmitysratkaisua valittaessa.

 

Lämmitysjärjestelmien asennukset

Kotejamme täytyy lämmittää suurimman osan vuodesta ja ajan mittaan on koteihimme asennettu ja otettu käyttöön erilaisia lämmitysjärjestelmiä, kuten sähkö-, öljy-, puu-, muu biopolttoaine- ja kaukolämpöjärjestelmiä. Nykyisin selkeästi eniten asennetaan lämpöpumppujärjestelmiä, jotka tuottavat lämpöä hyvällä hyötysuhteella ja ekologisesti.

Palveluihimme kuuluvat lämmitysjärjestelmien asennukset aina perinteisistä lämmityskattiloista lämpöpumppuihin. Jatkuvasti lisääntyvät myös ihmisten tarve viilentää koteja. Lämpöpumpuilla voidaan tuottaa edullista viilennystä koteihin ja näin lisätä omaa asumismukavuutta.

Energia-avustusta valtiolta

Tiesitkö, että voit hakea energia-avustusta valtiolta, mikäli luovut öljylämmityksestä? Avustusta myönnetään öljylämmitysjärjestelmän poistamisestä sekä öljylämmityksen korvaamiseen jollain toisella lämmitysjärjestelmällä, pois lukien fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät.

Avustusta myönnetään yksi per lämmitysjärjestelmä. Paritaloon voit siksi saada yhden tai kaksi avustusta riippuen siitä, onko asunnoilla yhteinen lämmitysjärjestelmä vai onko molemmilla omansa.

Lisää tietoa tuesta täältä

Mikäli harkitset öljylämmityksestä luopumista, valtio antaa tukea syksyyn 2022 asti.
Kysy meiltä, niin autamme. Voit lukea tuesta lisää myös ELY-keskuksen sivuilta.

Ota meihin yhteyttäLisää tietoa tuesta täältä
Ota yhteyttä!
Jätä yhteydenottopyyntö