Skip to main content

Omakotitalon putkiremontti luotettavalta urakoitsijalta -
EE-PEE LVI-asennus, Vaasa - Seinäjoki

Omakotitalojen putkiremontit urakoidaan Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla: Vaasa, Seinäjoki, Lapua, Kauhava ja Kurikka. Olemme paikallinen ja luotettava pohjalainen Uponor KOTI-kumppani. Meillä on kokemusta putkiremonteista omassa yrityksessä vuodesta 2013, mutta olemme tehneet putkiremontteja useamman vuoden ajan jo aikaisemmin.

Putkiremontti kotisi tarpeet huomioiden

Toteutamme asiakaslähtöisen putkiremontin kotisi tarpeet huomioiden. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Uponorin kanssa ja toteutamme putkiremontin käyttäen erittäin laadukasta Uponorin Unipipe-komposiittiputkijärjestelmää.

Putkiremonttia ei kannata pelätä. Vuosien saatossa putkiremonttimenetelmät ovat kehittyneet ja putkiremontti onkin varsin vaivaton toimenpide. Työ kestää n. 3-5 työpäivää remontin laajuudesta riippuen.

Putkiremonttien kustannukset ovat kohteesta riippuen 3 500-10 000 €. Se on pieni kustannus panostuksesta kotisi käyttöikään.

Uponor KOTI -putkiremontti – helpompi homma kuin uskotkaan!

  • Putkiremontti toteutuu nopeasti.
  • Putkiremontti tehdään ns. pinta-asennuksena talon rakenteita rikkomatta.
  • Näin säästetään remontin kustannuksista lopputuloksesta tinkimättä.
  • Putkiremontin työn osuus on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoinen.
  • Putkiremontin aikana voit asua kotona koko remontin ajan. Vedentulo katkaistaan vain tunneiksi!
  • Kun remontti on valmis, asiakkaalle toimitetaan Uponor-järjestelmätodistus, josta selviää mikä järjestelmä taloon on asennettu ja kuka on toiminut asentajana. Näin asiakas saa asiakirjan, josta löytyvät järjestelmien tiedot huoltoja varten, yhteyshenkilöt mahdollisissa ongelmatilanteissa ja joka on valttikortti esim. taloa myytäessä.
  • Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen ja nostaa talosi arvoa.

Käyttövesiputkien uusiminen

Käyttövesiputket ovat putkia, joita käytetään talous- ja juomaveden jakamiseen kiinteistön vesipisteisiin.
Noin 30-40  vuotta vanhoissa rakennuksissa on käyttövesiputket toteutettu pääasiassa kupari- tai galvanoidulla teräsputkella. Tällaisten putkien turvallinen käyttöikä on noin 30 vuotta. Lisäksi näin vanhoissa omakotitaloissa käyttövesiputket on usein asennettu rakenteiden sisään, joten esimerkiksi pieniä vesivuotoja ei heti havaita. Pahimmassa tapauksessa vuoto havaitaan vasta, kun talon rakenteet ovat jo pahasti kastuneet.
Tämän lisäksi putkiston kaikki varusteet, kuten hanat, sulku- ja säätöventtiilit sekä varolaitteet ovat usein huonokuntoisia. Vaikka putket kulkisivat pinta-asennettuina näkyvillä, voi vesivuodon ilmaantuessa sulkuventtiileiden epäkunto aiheuttaa mittavat vahingot.

Tarjoamme myös edullisen rahoituksen.

RAHOITUSLASKURI

Uponor KOTI
-rahoitus - helppo tapa toteuttaa LVI-remontit

Uponor KOTI -rahoituksen avulla voit maksaa remontin erissä sinulle sopivassa aikataulussa. Tutustu Uponor KOTI -rahoitukseen tästä:

Hae Uponor KOTI -rahoitusta
Ota yhteyttä!
Jätä yhteydenottopyyntö